Metode de plata

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.
BANCA TRANSILVANIA SUC. AGENTIA CONCORDIA BRAILA, ROMANIA
SWIFT: BTRLRO22
RON: RO90BTRLRONCRT0435471001
EUR: RO40BTRLEURCRT0435471001


Cash

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR:
- la toate sediile agentiei de turism Smile Travel
- la orice sucursala a Bancii Transilvania, in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate


Plata online cu cardul:

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii cu “Online cu card”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Euplatesc.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata "Online prin card " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)


Tranzactiile se vor efectua in lei sau euro, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.


Plata card in Agentii:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile Agentiei Smile Travel. Agentiile de turism Smile Travel detine echipamente POS instalate de Raiffeisen Bank.


Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania.