DESPRE SMILE TRAVEL

Agentia SMILE TRAVEL este o agentie de turism membra IATA cu experienta pe piata serviciilor turistice, avand in spate o echipa entuziasta cu pregatire profesionala in turism.

Agentia SMILE TRAVEL are sediu central, situat in Braila, B- dul Independentei nr 15, Bl. 11-15, Parter, si un sediu secundar situat in Braila, B-dul Dorobantilor nr 50, Bl. A54 bis, Parter, functioneaza in baza licentei de turism nr 4399.

Licenta de turism este obtinuta cu brevetul de turism nr. 18915, iar directorul agentiei este D-na Lungu Diana Camelia.

Agentiile sunt asigurate cu polita de insolvabili-tate facuta la OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. cu: seria I si numarul 48791, emisa in 26 apr 2017 si valabila pana la 25 apr 2018.

Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am propus sa avem o oferta diversificata atat ca destinatii abordate cat si din punct de vedere al preturilor. Prin calitatea, seriozitatea si promptitudinea ofertelor dorim sa ne impunem pe piata braileana ca una din cele mai bune agentii de turism.

Agentia de turism Smile Travel - Braila va ofera servicii de turism intern si international, circuite si sejururi in tara si in strainatate, programe de weekend, bilete de odihna si tratament, agroturism, bilete de avion si autocar, rezervari hoteliere pentru orice destinatie din tara si strainatate, organizarea de evenimente speciale.

Agentia de turism Smile Travel va ofera bilete de avion pentru orice destinatie de pe glob, pentru toate companiile ce opereaza in Romania. Agentia emite pe loc atat bilete pentru companiile de linie: TAROM, LUFTHANSA, BRITISH, AIR FRANCE, ALITALIA, SWISS AIR, CSA, IBERIA, LOT, OLIMPIC, AEGEAN, TURKISH, etc., cat si pentru companiile de charter, fiind agent autorizat: BLUE AIR, WIZZ AIR, EUROWINGS, MERIDIANA, EASY JET, VUELING, RYANAIR, etc.

Va invitam la sediul nostru pentru a va alege o oferta pentru vacanta dumneavoastra sau pentru a achizitiona un bilet de avion.